maanantai 14. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen työpäivä

Hola! Tänään oli meidän ensimmäinen päivämme bar cocina witissä. Jännitettiin alkuun todella paljon, mutta se olikin aivan turhaa sillä henkilökunta ja muut harjoittelijat olivat todella mukavia, tunnelma oli rento ja hyväntuulinen! Seurasimme alkuun talon tapoja ja annosten valmistusta ja lopussa pääsimme itsekkin kokoamaan annoksia. Työpäivämme oli tänään 10-17 ja tämä viikko mennään samalla aikataululla.

Pieni ja yksinkertainen keittiö.

Ravintolan ruokailutila.

Ulkona on myös viihtyisä ruokailutila.


Ravintolassa on joka päivä runsas salaattipöytä, 10-12 erilaista salaattia.

Terveisin Liisa ja Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti