sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Back in business!

Moikka! 
Vihdoin päässyt taas työn touhuun sairastelun jälkeen. Pöpö oli tiukassa mut nyt kovalla temmolla eteenpäin että saa tunnit täyteen. Tosiaan 5 viikko täällä pamahti käyntiin ja toiset samanlaiset jäljellä. Tuntuu että vieläkin vasta opetellaan tätä täällä olemista ja välillä edelleen aamulla ensimmäinen ajatus silmät avatessa on "missä mä oon" :D Ollaan kuitenkin viihytty tosi hyvin ja jopa minä, -koti-ikäväisin ihminen ikinä, mietin välillä jo haikein mielin täältä lähtöä. Ihan huippu paikka täytyy sanoa!!
Meidän asunto on ihan juna-aseman, SuperCor-marketin ja Witin lähellä. Vaikka luulis että paikka on meluisa ja rauhaton nii tää ei kyllä ole. Meidän tie kääntyy juuri sopivasti vähän syrjään tästä junakadulta mutta yksin ei silti tarvii pelätä kävellä. 
Witissä on nyt otettu uusi a la carte-lista käyttöön, lauantaisin ollaan grillattu ja sunnuntaisin sitten pidetty brunssia. Keittiössä on jo kaikki tuttua ja vuoroissa tuntee pystyvänsä työskentelemään ihan itsenäisesti. Kaikista kivointa onkin ollut varmasti se että saa itsekin suht vapaasti vaikuttaa kaikkeen esimerkiksi lounasmenuun, salaattipöytään, annoksen ulkonäköön, työvuoroihin...Töissä on rento ja hyvä meininki ja sitä tulee kyllä varmasti ikävä.





Tv. Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti